ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές

Προφίλ

 

Η EΠΙΛΟΓΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που λειτουργεί από το 1988 στο Χαλάνδρι Αττικής. Αποτέλεσε την πρώτη επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής που προσέφερε είδη οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμόυ. Ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, ξεχώρισε όχι μόνο για την μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αλλά κυρίως για την υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές της. Σήμερα, έχουμε αναπτύξει μια γκάμα περίπου 10.000 προϊόντων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες εξοπλισμού ενός χώρου εστίασης, αλλά και ενός σπιτιού. Σε αυτό συμβάλει και η διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με εργοστάσια της Ευρώπης και της Ασίας, πιστοποιημένα για την ποιότητα των προϊόντων τους, που μας δίνει τη δυνατότητα να μένουμε πιστοί στις αξίες της εταιρείας μας και να προσφέρουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

Από το 2002, η ΕΠΙΛΟΓΗ έχει μπει δυναμικά στον χώρο των επαγγελματικών μηχανημάτων, κάνοντας κυρίως απ’ ευθείας εισαγωγές από εργοστάσια της Ιταλίας. Προσπαθώντας πάντα να ικανοποιήσουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, έχουμε αναπτύξει ανταγωνιστικές υπηρεσίες μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών, που περιλαμβάνουν από την μελέτη και τον σχεδιασμό του χώρου σας, μέχρι την τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη όλων των μηχανημάτων.

Πλέον, η εταιρεία μας έχει αλλάξει "σπίτι". Θα μας βρείτε στην Αγία Παρασκευή Αττικής, μόλις 5 λεπτά με το αμάξι από το μετρό του Χαλανδρίου και 2 λεπτά από το μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
SSL Certificates